En erfaren driftsleder på plass hos Kjeller stillas

Michal Lukasz Owczarek startet i ny jobb 7. juni

Det er flere tilfeldigheter som førte til at den polske diplomøkonomen havnet som driftsleder stillas hos UCO Kjeller: - Da jeg var ferdig med bachelorgraden min i Polen, var planen å ta en mastergrad. På samme tid jobbet en av mine kompiser i Norge og han lurte på om ikke også jeg ville ta turen over og prøve meg i arbeidslivet der. Det fikk jeg lyst til og min første jobb som stillasmontør fikk jeg via Adecco. Etter kun fire-fem måneder ble jeg fast ansatt hos Christiania Stillas. Der jobbet jeg i fire til fem år og jeg fikk etter hvert både bas- og formannsstilling der, forteller Michal.

Etter at han brakk benet på fotballbanen, måtte han tenke alternativt og han jobbet i en periode i et isolasjonsfirma. Etter hvert ble benet bedre og han fikk jobb i Xervon hvor han etter hvert ble operativ driftsleder. -Her styrte jeg på det meste 11 prosjekter samtidig og jeg håndterte alt fra drift, til personell og økonomi. Så her kom virkelig økonomiutdannelsen til sin rett, sier den nyansatte driftslederen.

Utviklingsmuligheter i UCO
Michal var egentlig ikke på jobbjakt, da han fikk rede på den ledige stillingen i UCO. – Jeg trivdes godt der jeg var, men jeg tenkte at en samtale med UCO aldri kunne skade. Her ble jeg positivt overrasket da jeg så presentasjonen om selskapet og møtte menneskene der. Jeg skjønte ganske fort at i UCO er det utviklingsmuligheter og det var veldig forlokkende, sier han.

-Jeg er glad for at Michal nå er på plass. Han tar med seg masse god og nyttig kompetanse inn i stillingen og jeg føler meg trygg på at han vil styrke teamet vårt ytterligere, sier avdelingsleder ved Kjeller stillas, Ronny Ulvåknippa.

 

Michal Lukasz Owczarek er vår nye driftsleder ved Kjeller stillas.

True