UCO og Moelven lanserer fremtidens arbeidsplass

- Det vi nå lanserer er en modulrigg i premiumversjon, som ivaretar alt framtidens arbeidstaker er opptatt av, sier Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO. 
 

Kundenes behov og ønsker er i stadig endring. Det vet UCO og Moelven som nå legger til rette for framtidens arbeidstakere. I de nye modulene som selskapene samarbeider om er både komfort, funksjon, design og miljø satt i høysetet. 

- Mange av kundene våre tilbringer flere år i våre moduler. Derfor ønsker vi å tilby et produkt som hever opplevelsen av å være på jobb enda noen hakk. Med disse modulene er det som å jobbe i et moderne kontorbygg, sier Stormo. 

Lydhøre for utvikling 

Moelven Byggmodul AS har vært leverandør av moduler til UCO gjennom mange år. Når UCO nå fornyer modulparken sin, skjer det altså i samarbeid med Moelven Byggmodul AS. 

- Samfunnet er i kontinuerlig endring og det stilles stadig nye krav, både til det tekniske, miljømessige og til komfort og design. Det er vi lydhøre for og vi er hele tiden på jakt etter hvordan vi kan gjøre ting enda bedre. Derfor er vi glade for at UCO vil utvikle modulparken sin og lansere en premiumvariant som viser hva moduler kan være. Gjennom felles kunnskap og erfaring synes jeg vi har fått til et veldig godt produkt, sier Lars Brede Aandstad, direktør i Moelven Byggmodul AS. 

I de nye UCO-modulene er det moderne fargevalg og interiør, styrket lydisolering, enda bedre lyssetting og individuelt tilpasset ventilasjon. I tillegg monteres det utvendige screens som solskjerming, og man kan velge solcellepanel på taket, som dekker strømbehovet til én en-etasjes rigg. Modulene ivaretar selvfølgelig også alle HMS-perspektiver og er universelt utformet. 

På plass til påske 

Sammen har selskapene laget en såkalt testrigg og om kort tid starter produksjonen av modulriggen for fullt.  - Vi regner med å kunne være leveringsdyktige til påske og etter reaksjonene å dømme så langt, så føler jeg meg trygg på at vi har gjort noen gode valg. Jeg har klokkertro på dette produkter og ser frem til at kundene våre kan få en enda bedre arbeidshverdag i våre moduler, sier Stormo. 

 

Adm..dir. i UCO, Jostein Stormo og  Lars Brede Aanstad, direktør i Moeleven Byggmodul, har sterk tro på UCO premiummodul.

True