Ny avdelingsleder i Kristiansand

Leif Gunnar Holand startet opp 8. august

Da Leif Gunnar startet utdannelsen på 90-tallet, var drømmen å bli hotelldirektør - og sånn ble det. Etter en stund innså han at hotelldirektørene i all hovedsak var ganske unge, så det å bli gammel i denne jobben var ganske usannsynlig. Dermed ville han tenke nytt, så han endte opp i utleiebransjen og nærmere bestemt i Cramo.

Endelig kommet hjem

 -Jeg tenkte som så at å leie ut et hotellrom godt kan sammenlignes med å leie ut maskiner og utstyr – prinsippene er ganske like – det handler om å ikke ha tomme hotellrom eller å ha maskinene stående på gårdsplassen. I tillegg ligger fokuset på å hjelpe de som har behov, levere profesjonelle løsninger og å sørge for at alt virker etter kundens forventninger.

Jeg var avdelingsleder ved Cramo Kristiansand i 6-7 år, før jeg valgte å begynne som innkjøper i Aker Solutions. Stillingen der bød på mange spennende reiser rundt om i verden, men da oljeprisen falt, ble det ikke lenger behov for min stilling og etter å ha jobbet noen år ved NHO sitt prosjekt «Ringer i vannet», begynte jeg nok en gang med utleie og da i Ramudden. Derfra gikk ferden til Høydeteknikk hvor jeg var HR- og salgssjef, før jeg nå kom til UCO sier den nytilsatte avdelingslederen.

Etter kun noen dager i jobben, kan Leif Gunnar rapportere om et fantastisk førsteinntrykk. – Jeg har jo kjent til UCO i mange år og ser på selskapet som en stor og seriøs aktør. De som nå har blitt mine nærmeste kolleger, var jo tidligere mine bransjekolleger, som jeg nå ser frem til å jobbe tettere sammen med. Her virker systemene å være på plass og jeg ser frem til fortsettelsen, dette føles som å ha kommet hjem, avslutter Holand.

-Jeg er veldig glad for at Leif Gunnar valgte å komme til UCO: I tillegg til mange års erfaring fra utleiebransjen, har Leif Gunnar tatt en mastergrad i ledelse ved Universitetet i Agder. Videre har han et stort kontaktnett i regionen og han har dermed en god ballast med seg inn i rollen som ny avdelingsleder i Kristiansand, sier regionssjef i Sør-Vest, Rune Lensberg.

Nyansatt avdelingsleder ved UCO Kristiansand, Leif Gunnar Holand.

True