Mårten Hatteberg er ny salgssjef i UCO

En erfaren salgsleder som kjenner bransjen ut og inn.

UCO, har gjennom flere år vært et av de ledende utleieselskapene i bransjen. Nå har vi tatt ytterligere grep for å styrke vår posisjon, ved å ansette en erfaren salgssjef som kjenner bransjen ut og inn.

Hatteberg kommer senest fra utleieselskapet Naboen, hvor han har hatt stillinger som markedsleder/salgsleder, KAM og strategisk forretningsutvikler. Fra 1. mars ble han å finne blant UCOs ansatte. – Etter å ha jobbet i bransjen i mange år, har jeg jo lagt merke til UCO og jeg anser selskapet for å være en av de største og mest seriøse aktørene i bransjen. De har et sterkt fokus på sikkerhet og miljø og i tillegg er ambisjonsnivået svært høyt. Mitt inntrykk så langt, er at UCO er et godt sted å jobbe og jeg er glad for å bli en del av UCO-teamet, sier Mårten.

-Vi er veldig heldig som har fått Mårten Hatteberg med på laget. Han har jobbet med salg, salgsledelse, marked, forretningsutvikling og strategi inn mot bygge- og anleggsbransjen og industrien i mange år og innehar dermed den kompetansen vi ser etter i en salgssjef.
UCO er nå i startfasen i ny strategiperiode. Her har vi som mål å være kundens foretrukne partner, et foregangsselskap innen klima og miljø, vi skal utvikle oss på nye forretningsområder og vi skal ha de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne i bransjen. Med Mårtens inntreden i UCO, vil vi få styrket oss ytterligere og jeg har sterk tro på at han vil bidra godt til å nå våre mål, sier adm.dir. i UCO, Jostein Stormo.

True