KAESER M59 kompressor på plass i UCO

KAESER Kompressorer AS er en ledende leverandør i det norske markedet av kompressorer, trykkluftteknologi og tjenester. Samarbeidet mellom KAESER og UCO har vært solid og tett i en årrekke, og nå ha UCO igjen utvidet maskinparken med en KAESER-maskin.

KAESER M59 PE, er en kompressor med steg-5-motor og som innehar all den funksjonaliteten som kreves under nordiske forhold. UCO har i år investert i 8 slike maskiner for å kunne tilby en mer miljøvennlig kompressor til kundene. 29.9 besøkte KAESER kompressorer UCO nettopp for å ta en gjennomgang av maskinen og hvilke funksjoner den besitter.-God opplæring er gull verdt for oss. På den måten kan vi videreføre vår kompetanse til våre kunder og tilby nettopp den beste løsningen for kundens prosjekt, sier maskinsjef i UCO, Lars Nyløkken.

Adm. dir. i UCO, Jostein Stormo, sier seg svært fornøyd med samarbeidet med KAESER og presiserer at kriteriene for valg av leverandører er basert på optimal support gjennom hele prosessen fra innkjøp til service. Tilgjengelighet, kvalitet, og ikke minst fokus på miljøaspektet er en selvfølge. For å opprettholde status som en ledende leverandør innenfor utleiebransjen er vi avhengig av å ha den nyeste teknologien på markedet. -KAESER oppfyller alle disse kriteriene, og er derfor valgt som leverandør til UCO, avslutter Jostein.

 

Innkjøpssjef i UCO, Marius Didrik Aas, team leder i KAESER, Jan Erik Foss, Damian Davies, Regional Sales Manager KAESER Mobilair og logistikkansvarlig i UCO, Lars Olsen.

True