Tak-over-tak til Dombås kirke

Etter brannen i Dombås Kirke ble UCO Trondheim forespurt om levering av stillas til bruk ved rehabiliteringen.

 

Cuplok stillas ble avgjørende
I tillegg til gode relasjoner og et langvarig samarbeid, var det avgjørende for kunden at UCO kunne levere Cuplok stillas.

– Cuplok er ansett for å være et av de sterkeste, mest solide og stabile stillassystemene på markedet. Kunden har veldig stor tiltro til produktet, og når vi i tillegg har 12 års erfaring med systemet i daglig bruk, så ble dette en god match, sier Marius Codreanurius i UCO Trondheim.

Utfordringer løst gjennom godt samarbeid
UCO Trondheim har god erfaring med å tilby tak-over-tak-løsninger. Selv i et såvidt utfordrende prosjekt som dette, kunne UCO tilby den beste løsningen:

– Sammen med Togin og Braa & Sørvåg Bygg kom vi frem til hvordan vi kunne understøtte selve kirketaket, slik at det ikke kollapset grunnet høy vekt. Det ble naturlig nok viktig å forsikre seg om at verken snø eller vann skulle komme inn, forteller Marius.

Prestisje
– Dette prosjektet er et prestisjeprosjekt for oss i Trondheim – og for UCO. Takket være god kompetanse har vi kunnet levert kundens beste løsning. All ære til driftsleder Marius og temaet hans som har prosjektert det hele, sier avdelingsleder i UCO Trondheim, Ole Morten Hustad.

 

True