UCO Kjeller søker mekaniker

Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø i en positiv og hektisk hverdag. Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor trivsel og høy aktivitet er i fokus.

Arbeidssted: Kjeller

Vi jobber aktivt med HMS og har mål om null skader på arbeidsplassen. Vi har en ny og godt vedlikeholdt maskinpark og investerer kontinuerlig i nytt utstyr.

Hva slags medarbeider søker vi? Du skal utføre vedlikehold og reparasjon av alle våre anleggsmaskiner, så det er en stor fordel om du har erfaring fra denne type arbeid. Det er positivt om du har førerbevis for truck, men det er ikke et krav. Du må imidlertid ha førerkort på bil, gjerne BE/C1. Det vil til tider være reparasjoner og vedlikehold ute hos våre kunder.

Vi forventer at du er opptatt av egen og andres sikkerhet i det daglige arbeidet.

Personlige egenskaper vi ser etter hos nye medarbeidere, er høyt sikkerhetsfokus, nysgjerrighet, løsningsorientert, serviceorientert, nøyaktig, effektiv og pålitelig. Fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. UCO skal levere rask og god service til våre kunder. Du må derfor være strukturert og effektiv i ditt arbeid, slik at vårt utstyr står klart for nye oppdrag. Vi setter også pris på vilje og mulighet for mobilitet.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, aksjespareprogram, firmahytter og bonusordninger for alle våre ansatte.

Søknadsfrist: snarest

Kontaktperson: Regionsjef Stor-Oslo, Jarle Kristiansen tlf. 934 44 615 jarle.kristiansen@uco.no

Kontaktperson: HR-sjef Jolita Asak, tlf. 915 47 239 jolita.asak@uco.no

SØK HER


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA