Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med årlig omsetning på NOK 780 millioner og 285 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller søker anleggsmekaniker >>>

Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø i en positiv og hektisk hverdag. Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor trivsel og høy aktivitet er i fokus. Vi jobber aktivt med HMS og har mål om null skader på arbeidsplassen. Vi har en ny og godt vedlikeholdt maskinpark og investerer kontinuerlig i nytt utstyr.

Arbeidssted: Moelv
UCO Moelv søker driftsleder stillas >>>

Er du en stillasmontør med ledererfaring eller en leder som brenner for stillasfaget? Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder stillas for UCO Moelv.

Arbeidssted: Kjeller
UCO søker maskinkoordinator – er du den vi leter etter? >>>

Som maskinkoordinator i UCO, er du plassert i maskinavdelingen og jobber i selve «hjertet» av UCO: Vi lever av maskinutleie - og maskinavdelingen er forvalter av denne ressursen. Vi er en service-enhet med bred kunnskap om maskiner og utstyr og er nå på jakt etter en ny kollega.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Stillas søker driftsleder >>>

Er du en stillasmontør med ledererfaring eller en leder som brenner for stillasfaget? Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder for UCO Stillas på Kjeller.


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA