Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med årlig omsetning på NOK 780 millioner og 285 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Kjeller
Er du vår nye medarbeider? >>>

Synes du det er spennende med bygg heiser og fasadeklatrere? Er du positiv, nysgjerrig, nevenyttig og liker en variert arbeidsdag!Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap.

Arbeidssted: Vinterbro
Servicemedarbeider Vinterbro >>>

Synes du det er spennende med gravemaskiner, lifter og annet utstyr? Er du positiv, nysgjerrig, nevenyttig og liker en variert arbeidsdag!Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Stillas søker driftsleder >>>

Er du en stillasmontør med ledererfaring eller en leder som brenner for stillasfaget? Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder for UCO Stillas på Kjeller.


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA