Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med årlig omsetning på NOK 780 millioner og 285 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Kjeller
Vi søker ny Avdelingsleder til vår elektrorigg avdeling på Kjeller >>>

Vår nåværende avdelingsleder har fått nye utfordringer internt og vi søker derfor etter en engasjert og faglig dyktig leder til vår elektrorigg avdeling på Kjeller. Vi er i dag 10 ansatte i elektrorigg avdelingen som arbeider med provisoriske byggestrøms anlegg.

Arbeidssted: Kristiansand S
Har du lyst til å bli vår nye mekaniker? >>>

Synes du det er spennende å jobbe med lifter, trucker og annet utstyr for bygg- og anleggsbransjen? Trives du med høyt tempo og mange baller i luften? Da kan du være vår nye kollega.

Arbeidssted: Bodø
Er du vår nye servicemedarbeider? >>>

Synes du det er spennende å jobbe med gravemaskiner, lifter og annet bygg- og anleggsutstyr? Trives du med høyt tempo og mange baller i luften? Da kan du være vår nye kollega.


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA