Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med omsetning på NOK 843 millioner og 260 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Trondheim
UCO Trondheim søker avdelingsleder >>>

Vil du bli avdelingsleder i et av Norges ledende utleieselskap?

Arbeidssted: Ålesund
UCO Ålesund søker servicemedarbeider >>>

Synes du det er spennende med gravemaskiner, lifter og annet utstyr? Er du strukturert, selvstendig, nevenyttig og liker en variert arbeidsdag? Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap. Vi søker nå etter en ny medarbeider til vår avdeling i Ålesund.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller søker kontormedarbeider til stillasavdelingen >>>

Vår stillasavdeling består av 10 dyktige ansatte. I tillegg benytter vi oss av mange stillasmontører via våre underentreprenører. Vår kontormedarbeider gjennom mange år går snart av med pensjon og vi søker hennes erstatter.

Arbeidssted: Tromsø
UCO Tromsø søker servicemedarbeider >>>

Er du den vi leter etter?


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA