Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med omsetning på NOK 843 millioner og 260 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra.

Arbeidssted: Moelv
UCO Moelv søker servicemedarbeider >>>

Er du den vi leter etter?

Arbeidssted: Florø
UCO Florø søker servicemedarbeider >>>

Synes du det er spennende med gravemaskiner, lifter og annet utstyr? Er du strukturert, selvstendig, nevenyttig og liker en variert arbeidsdag?Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap. Vi søker nå etter en ny medarbeider til vår avdeling i Florø.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Stor-Oslo søker driftskontroller >>>

Region Stor-Oslo består av 9 frittstående avdelinger lokalisert på Kjeller nord for Oslo. Her har vi et profesjonelt fagmiljø med mange dyktige fagfolk, hvor HMS og trivsel på jobben er høyt prioritert. Hver av disse avdelingene håndterer salg og utleie innenfor egne fagområder og er satt opp som egne resultatområder innenfor regionen.


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA