Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med årlig omsetning på NOK 780 millioner og 285 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller søker driftsleder til elektronikkavdelingen >>>

Vår spesialavdeling for elektronikk består av 5 ansatte med spesialkompetanse innen tele, data og radiokommunikasjon. Våre kunder finnes i bygg og anlegg, industri, kommunal- og offentlig sektor i hele Norge. Dette er en nyopprettet stilling, og som driftsleder har du ansvaret for å organisere, planlegge og ivareta den daglige driften i avdelingen i samarbeid med avdelingsleder

Arbeidssted: Narvik
UCO Narvik søker avdelingsleder >>>

Vår nåværende avdelingsleder går over i ny stilling internt og vi søker derfor etter en engasjert og motivert leder til vår avdeling i Narvik.

Arbeidssted: Ørlandet
UCO Ørlandet søker driftsleder >>>

Er du kundeorientert, ansvarsbevisst og liker å yte det lille ekstra? Da kan du bli en del av vårt team i et av Norges største og beste utleieselskap. Vi søker nå etter en ny medarbeider til vår avdeling på Ørlandet.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller søker driftsleder elektrorigg >>>

Vi er i dag ni ansatte i elektroriggavdelingen som arbeider med provisoriske byggestrømsanlegg. Våre kunder finnes i bygg og anlegg, industri, kommunal- og offentlig sektor. Som driftsleder har du ansvaret for å organisere, planlegge og ivareta den daglige driften i avdelingen i samarbeid med avdelingsleder. Kandidaten vi ser etter har evne til å lede andre, har god fagkompetanse innen elektrofaget og kan skape gode kunderelasjoner. Hos oss vil du være en del av et profesjonelt fagmiljø med et positivt arbeidsmiljø. HMS-arbeidet er en viktig del av vår arbeidshverdag. Vi tenker hele tiden på egen og andres sikkerhet.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Stillas søker driftsleder >>>

Er du en stillasmontør med ledererfaring eller en leder som brenner for stillasfaget? Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder for UCO Stillas på Kjeller.


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA