Betongutstyr Print this page

Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med omsetning på NOK 843 millioner og 260 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller verksted søker avdelingsleder >>>

Verkstedet er selve navet i vår virksomhet og består av 10 dedikerte medarbeidere. Hovedaktivitetene omhandler alt fra vedlikehold, reparasjon, uteservice, sertifisert virksomhet og klargjøring av vår store maskinpark for utleie. Vi søker en engasjert leder med bred teknisk og merkantil erfaring.

Arbeidssted: Kjeller
UCO søker IT-konsulent >>>

Til vår stab, bestående av funksjoner innen kommunikasjon, marked, HR, økonomi og IT, søker vi nå en serviceorientert IT-konsulent.

Arbeidssted: Sarpsborg
UCO Sarpsborg søker faglig dyktig elektriker >>>

Vi er i dag 11 ansatte på avdelingen og er nå på jakt etter en ny elektriker.

Arbeidssted: Kjeller
UCO Kjeller søker servicemekaniker >>>

Synes du det er spennende å reparere maskiner og samtidig yte god service til kundene? Trives du med høyt tempo og en variert arbeidsdag? Da kan du være vår nye kollega.

Arbeidssted: Stavanger
UCO Stavanger søker servicemedarbeider >>>

Er du vår nye kollega?


© 2008 Utleiecompagniet AS, NO 979 926 464 MVA